Teknoloji

Programlanabilir Asistanlarla Omega Crafter Mart’ta Geliyor

 
Çekici ortamları ve karakterleri ile karşımıza çıkmaya hazırlanan oyunda açık dünyada bir hayatta kalma deneyimi yaşatmaya çalışıyoruz. Öncelikle burada gerçekten hoş bir deneyim yaşamamız bekleniyor. Oyunda programlanabilir bir asistanımız var ve onu istediğimiz gibi kullanabiliyoruz. Biz de karşımıza çıkan düşmanları ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmak üzere yola çıktık.
 
Aksiyon sistemiyle ön plana çıkan oyunda kendi bölgemizi inşa edip düşmanlara karşı kendimizi savunmaya çalışıyoruz. Kılıç, kalkan ve menzilli silahları kullanabileceğimiz üretimde, patlayıcı oklar atarak düşmanları alt edebiliyor, düşmanları toplu halde yok edebiliyor ve üzerimize gelen düşmanları yok etmek için farklı kombolar gerçekleştirebiliyoruz.
 

Tek başımıza ya da arkadaşlarımızla çevrimiçi olarak oynayabileceğimiz prodüksiyonda hem kendi şehrimizi inşa etmeye çalışabiliyor hem de silah, zırh ve diğer eşyaları üretmek için farklı programlama biçimleri yapabiliyoruz. Bu programlamalar ile kendi asistanlarımızı kendi bölgemize atayabiliyor ve onlardan çeşitli yardımlar alabiliyoruz.

Geniş bir maceraya atılacağımız yapımda, güçlü düşmanlara meydan okumak için karakterimizin temel mekaniklerinden farklı formlarda yararlanabiliyoruz.
 
Oyunda bulunduğumuz süre içerisinde karakterimizi hızlı bir şekilde sağa sola yönlendirebilir, koşabilir, düşman saldırılarından aniden kaçabilir, tekrar sağa veya sola yuvarlanabilir ve düşman saldırılarından hızla kaçabiliriz. Dolayısıyla bunlar oyunun temel mekanikleri arasında yer alıyor. Bunlarla düşmanların saldırılarından kaçabiliyor ve ardından karşı saldırı başlatabiliyoruz. Dolayısıyla oyunda bulunduğumuz süre içerisinde bu tür durumlarla karşılaşabiliyoruz ve düşmanları hem bireysel hem de toplu olarak ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapıyoruz.
 
 
 
Oyunda kullanabileceğimiz farklı silahlar ve zırhlar kullanıyoruz. Mesela elimizde bir kılıç ve bir kalkan tutabiliyoruz ve kalkanımızla düşmanların saldırılarına karşı kendimizi korumaya çalışırken, silahımızla yani kılıcımızla düşmanlara zarar vermeye başlıyoruz. Burada her düşmanın farklı şekillerde karşımıza çıktığını ve kolektif düşmanların da burada bize doğru koştuğunu deneyimleyebiliyoruz.
 
Oyunda ayrıca farklı bölgelere ilerleyerek bu bölgeleri dilediğimiz gibi keşfedebiliyoruz. Mesela yeşilliklerin ortasında açık bir alanda kurtların bize saldırdığını ve ayı sürüsünü ortadan kaldırmak için hayatta kalmanın sırlarını kendi başımıza bulmaya başladığımızı söyleyebiliriz.
 
Öte yandan oyunda olduğumuz sürece zindanlara geçebiliyoruz ve zindanlara geçtikten sonra elimizde tutarak üzerimize akın eden ve uzun süre gelen düşmanları yok etmek için oklarımızı elimizde tutabiliyoruz ve Yayımızı vererek düşmanlara patlayıcı oklar atabiliyor ve bu şekilde dar koridorlarda düşmanları ortadan kaldırabiliyoruz. ve onlara zarar verebiliriz. Elbette düşmanların farklı hallerde ortaya çıktığını ve her düşmanın farklı kombinasyonlara sahip olduğunu da belirtebiliriz. Burada irili ufaklı düşmanların yanı sıra işveren savaşları da var.
 
Bu işveren savaşları da birlikte daha güçlü bir aksiyon sistemine dönüşebiliyor ve bu düşmanları ortadan kaldırmak için karakterimizin farklı durumlardaki beceri ve yeteneklerinden faydalanmaya çalışıyoruz. Elbette yukarıda da belirttiğimiz gibi temel becerilerin dışında kilidini açabileceğimiz çeşitli yetenekler de var. Bu yeteneklerimizle düşmanları daha kolay yok edebiliriz.
 
 
 
Elbette oyun içerisinde farklı bölgelere doğru ilerleyerek güçlü düşmanları ortadan kaldırabiliyoruz. Bu güçlü düşmanların dışında çevredeki bölgeleri keşfetmek ve bu bölgelerdeki kaynakları toplamak da oldukça önemlidir. Çünkü bu tarz oyunlarda kaynakları toplayarak öncelikle sistemimizi atabiliyor ve bu sayede yeni kaynaklara sahip olup burada yeni silahlar ve ekipmanlar oluşturabiliyoruz.
Öte yandan tek başımıza ya da arkadaşlarımızla oynayabildiğimiz yapımlarda elbette arkadaşlarla iç içe olmak daha keyifli ve eğlenceli bir deneyimin kapısını açabilir. Çünkü bu oyunlarda düşmanları alt etmek, açık dünyayı birlikte keşfetmek, hatta işverenleri birlikte ve planlı bir şekilde ortadan kaldırmak bize çok daha keyifli bir deneyim sunuyor. Bu nedenle oyundayken arkadaşlarınızla bu oyunu oynamanızı tavsiye ediyoruz, bu sayede hızlı bir şekilde oyundaki yerinizi alabilir ve bu sayede kısa sürede kendi bölgenizde kurabilirsiniz. Bu size zaman kazandıracak ve arkadaşlarınızla daha güçlü olabilirsiniz.
Öte yandan meydan okuyabileceğimiz çeşitli düşmanların yanı sıra oyunda açık bir dünya da bulunuyor. Bu açık dünyada farklı bölgelere doğru ilerleyerek oradaki sırları ortaya çıkarmaya çalışıyoruz, aynı zamanda farklı ekipman ve kaynaklar elde edebiliyoruz.
Oyunun ilk etapta erken erişim sürümüyle birlikte bizlere sunulması planlanıyor. Bildiğiniz gibi erken erişim sürümünde bazı hatalar ve eksiklikler olabiliyor. Bu nedenle geliştirme ekibinin de belirttiği gibi erken erişim sürümünde olduğumuz süre boyunca geri bildirimler dikkate alınmakta ve hata sonuçlarını aktarmanız sizin için çok önemlidir. Bu hataların sonuçlarıyla ilgili bize sağladığınız geri bildirimler sayesinde tam sürüme daha sorunsuz geçmek istiyoruz ve bu sayede oyun bize tam sürümle birlikte daha keyifli ve temiz bir deneyim yaşatmak istiyor. Geliştirici ekibe göre oyun, geri bildirimlerle şekillenecek ve bu erken erişim sürümüyle yeni bir bakış açısı yakalanabilecek. Aynı zamanda oyuna sürekli ve zaman zaman yeni güncellemeler ve yamalar dahil edilebilmektedir.
 
 
Renkli bir dünyada yer aldığımız yapımdan itibaren burada açık dünyada hayatta kalma sanatını uygulamaya başlıyoruz ve gerçekten ilginç ortamlar ve atmosferlerle karşılaşabiliyoruz. Oyunun grafiklerine ve sanat tarzına baktığımızda daha çok çizgi film tarzı ve renkli bir tarza sahip olduğunu görebilir, burada bulunduğumuz süre boyunca atmosferin bizi rahatlattığını ve etraftaki renk paletinin oldukça canlı olduğunu vurgulayabiliriz. Dolayısıyla daha çok çocuklara hitap edecek bir yapıyla karşılaştığımızı belirtebiliriz ancak elbette oyunun yapısı gereği gerçekten güçlü bir deneyimle karşı karşıya kalacağımızı da söyleyebiliriz. Dolayısıyla oyunda bulunduğumuz dönemde elbette bu oyunda sistemi çökerten çeşitli unsurlar var ve oyundaki o önemli ortam elbette bu tarz sanatsal dil ve renkli ortamlar tarafından gölgelenebiliyor. Dolayısıyla oyun bizi çoğunlukla renkli atmosferlere sahip, canlı aksiyonlu bir hayatta kalma sistemine aktarmak istiyor.
 
Çeşitli silahlar üretebildiğimiz, zırh giyebildiğimiz üretimde karakterimizle ilerlemeye başlıyoruz. Düşmanları yenmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu düşmanlara hem tek başımıza hem de arkadaşlarımızla meydan okuyabiliriz.
 
Gerçekten farklı görevlere yelken açabildiğimiz üretimde, bu görevleri tam olarak anlamak için farklı bölgelere doğru hareket edebiliyoruz. Bu alanları keşfetmeye çalışıyoruz ve bu alanlardaki düşman çeşitliliğini en aza indirmeye çalışıyoruz. Düşman çeşitliliğini en aza indirdikten sonra farklı ekipmanlar toplayabilir ve düşmanlardan elde ettiğimiz kaynakları kullanabiliriz.
 

Üretimde güçlü düşmanlara karşı meydan okuyabileceğimiz programlanabilir bir asistanımızın da olduğunu görebiliyoruz. Bunları hem kaynak toplamaya hem de kendi bölgemizin kalkınmasına adayabiliriz. Dolayısıyla bu programlanabilir asistanları dilediğimiz gibi kullanabilir, ihtiyaçlarımıza göre programlayabiliriz. Burada yapmak istediğimiz şeye göre ayarlayabiliriz. Prodüksiyon bize kendi şehrimizi inşa edebileceğimiz ve kendimizi rahatlatıcı bir deneyim içinde bulabileceğimiz geniş bir deneyim aktarmak istiyor. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız gerçekten bu oyuna bir göz atmaya değer diyebiliriz.

Öte yandan oyunun bize güçlü düşmanlar sunduğunu ve aynı zamanda kafa karışıklığına neden olabilecek bir aksiyon sistemine de sahip olduğunu görebiliyoruz.
 
 
 
Hem güçlü silahlar üretebilmek hem de güçlü düşmanları alt edebilmek için farklı malzemeler toplamaya çalışıyoruz ve bu malzemeleri bir araya getirerek farklı kaynaklar elde edebiliyoruz. Elbette burada güçlü düşmanları yok etmek için farklı kombinasyonlar gerekebilir ve düşmanları yok etmek için onların zayıf noktalarından faydalanmamız gerekiyor. Tabi bu zayıf noktalardan faydalanmak için oyunda biraz ilerlemek gerekiyor, oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu öğrenerek oyunda hızlı bir şekilde ilerleyebiliriz.
 
Öte yandan yukarıda da bahsettiğimiz gibi programlanabilir asistanlarımız ile ilerleyerek güçlü düşmanları daha kolay alt edebiliriz ve bu asistanlardan farklı şekillerde faydalanabiliriz. Bu asistanları istediğimiz gibi programlayabiliyoruz. Örneğin onları ekmek ekmeye, kaynak toplamaya, kaya kırmaya ve daha pek çok işe sürükleyebiliriz. Bunun tamamen programlanabilen asistanlarımız tarafından otomatik olarak sağlandığını söyleyebiliriz.
 
Grammi adı verilen bu programlanabilir asistanlar, isteklerimizi dilediğimiz biçimde yerine getirmeye çalışıyor. Madencilik, malzemelerin taşınması, eşyaların işlenmesi ve daha fazlasıyla birlikte burada yerini alabilir. Dolayısıyla bazı görevlerde ve birçok unsurla bize yardımcı olabilir. Hatta onları dans etmeleri ve yapmalarını istediğimiz her şeye entegre olmaları için programlayabiliriz. Dolayısıyla bu asistanları oyunda oynadığımız süre boyunca dilediğimiz gibi kullanabiliyoruz ve eğlenceli bir mekanik olarak oyun içerisinde her zaman görebiliyoruz.
 
 
 
Tabi burada farklı tipte yardımcı robotları da yanımıza alıp, onlarla istediğimiz gibi ilerleyebilir, arkadaşlarımızın da aynı formda bu yardımcı robotlara sahip olduğunu belirtebiliriz. Bu nedenle kendi alanınızı korumak için buraya farklı asistanlar yerleştirebilir ve bunları dilediğiniz gibi programlayabilirsiniz.
 
Elbette oyunda kendi bölgenizi oluşturmak için farklı özelleştirme sistemlerini kullanabilirsiniz. Kendi şehrinizi inşa ederken dokusuna ve yapısına tamamen siz karar verebilirsiniz. Örneğin bir kulübe yapmak istiyorsanız bu kulübenin çatısı olup olmadığına, hangi boyutlara sahip olacağına ve hangi odaların kurulacağına karar verebilir ve bu sayede oyundaki yerinizi dilediğiniz gibi alabilirsiniz. Farklı malzeme ve dekorasyon elemanlarını kullanarak inşa ettiğiniz cephe üzerinde çeşitli kaynaklar toplayabilir, bu unsurları doğrudan şehrinize entegre edebilir, inşaat sürecini otomatikleştirmek için yardımcılarınızı kullanabilirsiniz. Bu nedenle oyunda güzel bir şehir inşa etmek istiyorsanız elbette dilediğiniz gibi ilerleyebilir, hem ahşap hem de taştan binalar inşa edebilir ve bu sayede ilerlemenize daha fazla anlam katabilirsiniz.
 
 
İdeal şehrinizi oluşturabileceğiniz bu yapımın Steam sayfası şu anda açık. Dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıktığı gün bildirim alabilirsiniz. Bu tarz oyunları seviyorsanız bu oyuna göz atabilir ve deneyebilirsiniz.
Oyunda ayrıca farklı bölgeleri onlara doğru ilerleyerek keşfedebilir, su üzerinde yüzebilir, göllerdeki kaynakları dilediğiniz gibi toplayabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler